PHILIPS AVENT – Uz vaše dijete od prvog koraka

PHILIPS AVENT – Uz vaše dijete od prvog koraka

Philips je preporučena robna marka za majke i njegu djece. Konstantnim ulaganjem u proizvode trude se majkama i djeci olakšati prve dane nakon rođenja. Philips Avent posvećen je podršci roditeljima i njihovim bebama, kako bi osigurali najbolje za zdrav razvoj djeteta. Njihovi se proizvodi temelje na inovacijama i istraživanjima, na koje se roditelji i njihova djeca mogu osloniti. 

U 2023. godini predstavili su Avent inovativne bočice i sisače za bebe. Uz napomenu da je majčino mlijeko uvijek najbolja ishrana za novorođenčad. Podrška dojenju je srž misije i kreiranja. Stoga su nove bočice i sisači u ponudi najbolji izbor za majke koje imaju iskustva s dojenjem, ali i onima koje su rodile prvo dijete. Cilj je podržati roditelje kod hranjenja djeteta.

Upravo zato su kreirali Natural Response bočice, gdje dijete kontrolira protok mlijeka, kao kod dojenja. Kod dojenja, dijete izvlači mlijeko koristeći tehniku sisanje-gutanje-disanje. Mlijeko se otpušta kada dijete aktivno siše, stvarajući vakum pritiskom jezika. Kada ono zastane, mlijeko prestane teći, dopuštajući djetetu da udahne. Inovativni Natural Response sisač s tehnologijom aktivnog pijenja ima poseban prorez u obliku slova J koji dozvoljava djetetu da kontrolira ritam hranjenja.

Natural Response bočica ima mekan i fleksibilan sisač širokog oblika s Anti-colic ventilom koji oponaša osjećaj dojke. Uz „start-stop tehnologiju” reagira na pokrete jezika tijekom pijenja, za aktivno pijenje uz prirodni ritam sisanja. Uz njega nema neželjenog kapanja.

Natural Response sisač: svako dijete je jedinstveno

Ne postoje 2 djeteta koje se hrane na isti način; djeca razvijaju svoj stil hranjenja na temelju svoje fiziologije i iskustva s vašim dojkama. Neka sišu entuzijastično dok druga sišu sporo i stabilno. Zbog toga bi različitoj djeci mogli biti potrebni različiti sisači, kako bi dobili istu količinu mlijeka. Osim uzrasta djeteta, potrebno je obratiti pažnju i na način na koji ono siše.

  • Ukoliko dijete siše brzo, mlijeko mu curi iz usta ili se zagrcava, uzmite sisač manjeg protoka. 
  • Ukoliko dijete siše sporo, spava ili se igra sa sisačem, uzmite sisač većeg protoka.

Jednostavno možete kombinirati dojenje i hranjenje iz bočice

Preporuka je da majke ne prestanu s dojenjem dok god imaju mlijeka za dijete, isto kao i hranjenje na dojku. Ukoliko zbog raznih obaveza ne možete uvijek hraniti dijete, tada će dobro doći Philips Avent bočice.

Budući da novi sisači Natural Response djeluju i funkcioniraju kao dojka, možete se jednostavno prebacivati između bočice i dojenja. 

Za majke koje imaju viška mlijeka, pomoći će vam Philips izdajalica koja ima meki prilagodljivi silikonski jastučić u jednoj veličini koja pristaje svima. Budući da smo svi mi različite građe, silikonski se jastučić nježno savija te prilagođava vašoj bradavici. Pristaje na 99,98 % veličina bradavica.

Uživajte u nježnoj udobnosti prijenosne ručne izdajalice Philips Avent. S tehnologijom prirodnog kretanja, nadahnutom pokretima koje beba čini prilikom sisanja za brzo otpuštanje mlijeka. Prikladno i praktično za sve bradavice. 

Od ostale opreme koja će vam olakšati dojenje i hranjenje djeteta izdvajamo Philips Avent grijač bočica. Ravnomjerno zagrijava bočicu i zato štiti kvalitetu mlijeka.

Ako je mlijeko bilo zamrznuto, ima i opciju odmrzavanja. Mlijeko u grijaču za bočice možete odmrznuti sigurno i pažljivo, istovremeno provodeći vrijeme sa svojom bebom.

Postupak je praktičniji od odmrzavanja pod mlazom vode i brži od odmrzavanja u hladnjaku. Što je najvažnije, sigurniji je od odmrzavanja u mikrovalnoj pećnici.

Philips je za sve dojilje kreirao i jednokratne jastučiće za dojke koji čine cijeli doživljaj dojenja ugodnijim. Saćasta tekstura, izuzetno tanka i izuzetno upijajuća jezgra te dizajn otporan na curenje omogućuje disanje kože i osigurava osjećaj suhoće i udobnost danju i noću. Gornji sloj saćaste teksture mekan je i ugodan na koži. 

Sve Philips proizvode namijenjene dojenju i hranjenju potražite na web shopu Ljekarne Perak.

Podijeli


×

Prijavi se na naš Newsletter!

Najnovije informacije, savjeti i obavijesti za trenutne akcije.