CollagenTime Luxe – TAJNA TVOJE BLISTAVE I MLADOLIKE KOŽE

CollagenTime Luxe – TAJNA TVOJE BLISTAVE I MLADOLIKE KOŽE

Sunce, topliji i duži dani, proljetne temperature, mogućnost da provodimo vrijeme na otvorenom i prozračnija odjeća – sve to smo jedva dočekali nakon dosadne i duge zime. 

No kako pripremiti kožu za sunce, i kako možemo povezati kolagen i njegov utjecaj na kožu, a onda i na sunčevo zračenje – pročitajte u nastavku. 

Sunčeva energija od iznimne je važnosti za kožu jer koža pomoću nje proizvodi vitamin D, o čijim benefitima nije potrebno puno pisati. 

No jednako tako, poznato nam je da su sunčeve UV zrake štetne za kožu ako im se predugo i nepravilno izlažemo. 

Zato je vrlo važno izabrati dobru zaštitu, a kvalitetna zaštita započinje upravo iznutra!

ŠTO JE KOLAGEN

Kolagen je protein koji se prirodno nalazi u koži, vezivnim tkivima i drugim dijelovima tijela. On je temeljni graditelj kože, odgovoran za njezinu čvrstoću, elastičnosti i hidrataciju. 

Međutim, s godinama proizvodnja kolagena u tijelu opada, što može rezultirati gubitkom čvrstoće i elastičnosti kože te pojavnosti bora i opuštene kože. Istraživanja pokazuju da razina kolagena počinje opadati već nakon 25. Godine života, pa je jasno zašto koža postaje opuštenija i manje elastična. 

Stoga ne čudi zašto je kolagen toliko tražen u anti-age svijetu i zašto su se mnoge žene odlučile na njegovu konzumaciju. 

Obzirom da je Sunčevo UV zračenje odavno prepoznato kao jedan od najvećih čimbenika u starenju kože, upravo ono kao takvo je jedan od glavnih faktora koji negativno utječu na proizvodnju kolagena u koži. 

Pretjerano izlaganje Suncu može uzrokovati oštećenje kolagena, što dovodi do pojave bora, hiperpigmentacije, gubitka elastičnosti i drugih znakova preranog starenja kože.


Starenje kože se može javiti u svakom sloju kože – epidermisu, dermisu i hipodermisu, pri čemu svaki od slojeva pokazuje različite znakove starenja kože prema van.

Kakav kolagen daje najbolje rezultate i kada?

Kod odabira suplemenata s kolagenom važno je obratiti pažnju na tip kolagena, ali i dodatne sastojke koji mogu ubrzati rezultate koje očekujemo. Za riblji kolagen tip 1 postoji najviše studija učinkovitosti, a važno je da je hidroliziran kako bi lakše dospio na ciljana mjesta u tijelu. Najčešće dolazi u dozama od 5 000, 10 000, ali od nedavno i od 20 000 mg.

U moru proizvoda sličnog sastava i djelotvornosti, treba istaknuti jedan, dokazani proizvod s mnogim benefitima. 

CollagenTime Luxe – tajna tvoje blistave i mladolike kože

CollagenTime Luxe jedinstveni je kolagen specijalno formuliran za anti-aging i ljepotu kože uz zaštitu kože od štetnih utjecaja Sunca ističići upravo ono najbitnije – NJEGA IZNUTRA PREMA VAN.  

Kako bi naša koža osjetila blagodati kolagena ili bilo kojeg drugog pripravka na van, potrebno ju je prvo nahraniti i njegovati iznutra, iako taj dio najćešće ne vidimo, ne smijemo ga podcIjeniti i zanemariti. 

Kako djeluje CollagenTime Luxe i koji su njegovi benefiti u usporedbi s drugima? 

  • CollagenTime Luxe sadrži najvišu dozu kolagena na tržištu – čak 20 000 mg ribljeg kolagena uz 1000 mg MSM-a* koji snažno djeluju na izgled i zdravlje kože, kose, noktiju i zglobova 

  • UV protect complex s 7 mg astaksantina, ekstraktom sjemenki grožđa i vitaminom C i E – snažnim antioksidansima koji štite od slobodnih radikala nastalih djelovanjem sunčevog zračenja prevencija su starenju kože te djeluju na smanjenje širenja hiperpigmentacije

  • Snažna formula s ceramidima – u samo 15 dana znanstveno znanstveno dokazano poboljšava hidrataciju za 16%, elastičnost kože za 18% i zaglađuje bore za 9%

  • Ovisno o doziranju, jedna boca može trajati do 50 dana, što znači da naše promo pakiranje 2+1 gratis osigurava zalihe do čak 5 mjeseci

Osim anti-age djelovanja na kožu, 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗟𝘂𝘅𝗲 uz pomoć čak 20.000 mg kolagena, klinički dokazano djeluje na čvrstoću i ubrzanje rasta kose i noktiju kao i podržavanje zdravlja zglobova, mišića, ligamenata i kostiju.

Što se tiče podrške zdravlju zglobova, mišića, ligamenata i kostiju ovaj proizvod izvrstan je izbor za ljude koji se bave aktivnim načinom života ili za one koji žele održati opću pokretljivost i zdravlje vezivnog tkiva. 

KOLAGEN I HIJALURONSKA KISELINA

Kolagen i hijaluronska kiselina često se spominju zajedno u kontekstu proizvoda za njegu kože i dodataka prehrani, što nije izostalo ni u ovom proizvodu

Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja se nalazi u koži i ima sposobnost zadržavanja vode, što doprinosi hidrataciji i punoći kože. 

Kombinacija kolagena i hijaluronske kiseline ima sinergijski učinak na zdravlje i izgled kože. Dok kolagen pomaže u održavanju strukture kože, hijaluronska kiselina pomaže u već spomenutom zadržavanju vlage, čime se poboljšava hidratacija i elastičnost kože. 


Prije upotrebe bilo kakvih dodataka prehrani ili kozmetičkih proizvoda, uvijek je preporučljivo konzultirati se sa stručnjakom za njegu kože ili liječnikom.


U Ljekarna Perak CollagenTime Luxe dolazi i u promo pakiranju 2+1 GRATIS, čime vam je osigurana zaliha čak 5 mjeseci.ZAKLJUČNO, UZ NAJBOLJE SAVJETE

I na kraju, bitno je zaključiti kako kolagen ima ključnu ulogu u održavanju zdravlja kože, kose, noktiju, zglobova i drugih vezivnih tkiva u tijelu. 

Kroz svoju strukturnu ulogu, kolagen pruža čvrstoću, elastičnost i hidrataciju koži, dok istovremeno podržava i funkciju zglobova, mšića i kostiju. 

Kombinacija kolagena s drugim sastojcima poput hijaluronske kiseline, vitaminom C ili MSM-om može pojačati njegove učinke na kožu i zdravlje zglobova.

Međutim, važno je imati na umu da učinci dodataka prehrani mogu varirati ovisno o individualnim karakteristikama organizma te da nije uvijek zajamčeno postizanje željenih rezultata. 

Stoga je preporučljivo konzultirati se sa farmaceutom ili liječnikom prije početka upotrebe dodataka prehrani, kako bi se osiguralo da odabrani proizvod odgovara vašim potrebama i zdravstvenom stanju. 

Uz to, važno je voditi uravnotežen način života koji uključuje pravilnu prehranu, redovitu tjelesnu aktivnost i adekvatnu njegu kože radi optimalnog zdravlja i izgleda.

*MSM – kratica za “metilsulfonilmetan”, organski spoj koji sadrži sumpor. MSM je često korišten dodatak prehrani koji se povezuje s različitim zdravstvenim koristima, uključujući podršku zdravlju zglobova, kože, kose i noktiju. Kada se koristi u kombinaciji s kolagenom, MSM se može smatrati dodatkom koji doprinosi održavanju zdravlja vezivnog tkiva, jer je sumpor važan element u sintezi kolagena.

Podijeli


×

Prijavi se na naš Newsletter!

Najnovije informacije, savjeti i obavijesti za trenutne akcije i pogodnosti