CollagenTime – kolagen koji zaista djeluje

CollagenTime – kolagen koji zaista djeluje

Usporite proces starenja i podarite svom organizmu najkvalitetnije CollagenTime proizvode za lijep izgled.

1. Jeste li znali da je 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗖 u kombinaciji s 𝗸𝗼𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗼𝗺 heroj zdrave i lijepe kože?

𝗩𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗖 snažan je antioksidanas koji će zaštititi vaše tijelo i napraviti barijeru od slobodnih radikala, UV zračenja i onečišćenog zraka.

Ako ga kombiniramo s kolagenom omogućit ćemo:

🌸 𝗔𝗻𝘁𝗶-𝗮𝗴𝗲 𝘂𝗰̌𝗶𝗻𝗮𝗸 – ovo je sigurno njegov najveći benefit, a djeluje tako da višestruko povećava sintezu kolagena

🌸 𝗦𝗺𝗮𝗻𝗷𝘂𝗷𝗲 𝘀𝘂𝗵𝗼𝗰́𝘂 𝗸𝗼𝘇̌𝗲 – dubinski prodire u kožu i vraća joj vlažnost

🌸 𝗦̌𝘁𝗶𝘁𝗶 𝗸𝗼𝘇̌𝘂 𝗼𝗱 𝗨𝗩 𝘇𝗿𝗮𝗰̌𝗲𝗻𝗷𝗮 𝗶 𝘀𝗹𝗼𝗯𝗼𝗱𝗻𝗶𝗵 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗸𝗮𝗹𝗮

Obzirom da je jedan od sastojaka 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 linije ima nebrojene prednosti i pozitivan učinak na kožu i sigurno neće požaliti što ste ga uvrstili u vašu beauty rutinu.

U dnevnoj dozi 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 tekućeg kolagena možete pronaći čak 𝟮𝟱𝟬% 𝗽𝗿𝗲𝗽𝗼𝗿𝘂𝗰̌𝗲𝗻𝗼𝗴 𝗱𝗻𝗲𝘃𝗻𝗼𝗴 𝘂𝗻𝗼𝘀𝗮.

2. 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗦𝗹𝗶𝗺 u svojem sastavu sadrži i 𝗯𝗿𝗼𝗺𝗲𝗹𝗮𝗶𝗻, enzim prirodnog porijekla, koji dolazi iz svježih ananasa. 🍍

Djeluje na način da razgrađuje proteine na lako probavljive aminokiseline. Zahvaljujući tome, idealan je za svakoga tko želi poboljšati probavu, ubrzati i očistiti organizam.

Uz 𝗯𝗿𝗼𝗺𝗲𝗹𝗮𝗶𝗻 te ostale aktivne sastojke, 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗦𝗹𝗶𝗺 pomoći će u održavanju i regulaciji tjelesne težine, smanjenju gladi i apetita, eliminaciji viška tekućine i u potpunom detoksu organizma.

3. 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗟𝘂𝘅𝗲 – najviše kolagena za lijepu kožu.

𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗟𝘂𝘅𝗲 s najsnažnijom i najvišom dozom kolagena na tržištu (20.000 mg u 40 ml) dostupan je na našem webshopu.

Dubinski obnavlja sve slojeve kože, kose i noktiju već u prvih 15 dana korištenja uz klinički dokazane sastojke: poboljšana tekstura i elastičnost kože, smanjena suhoća, manje hiperpigmentacija, snažno učvršćuje nokte i kosu, pruža UV zaštitu tijekom cijele godine i smanjuje vidljivost bora, podržava zdravlje zglobova, mišića, ligamenata i kostiju.

4. Kako kombinirati 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 & 𝗦𝗹𝗶𝗺?

Pošto 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗦𝗹𝗶𝗺 kolagen u svojem sastavu sadrži 𝘇𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶 𝗰̌𝗮𝗷 𝗶 𝗴𝘂𝗮𝗿𝗮𝗻𝘂, preporučujemo da ga koristite ujutro. Osim što ćete dobiti potreban boost energije za početak dana, smanjit ćete osjećaj gladi te apetit, otopiti masne naslage, ubrzati metabolizam te napraviti detox organizma. 💪

U popodnevnim satima, preporučujemo korištenje 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 kolagena koji će se pobrinuti da vaša koža bude hidratizirana, mladolika i blistava, te ojačati vaše nokte i kosu. Uz djelovanje izvana također će djelovati na vaše zdravlje iznutra, pa će se pobrinuti da vaši zglobovi, mišići, ligamenti i kosti normalno funkcioniraju. 💅💄

Podijeli


×

Prijavi se na naš Newsletter!

Najnovije informacije, savjeti i obavijesti za trenutne akcije.